• Πιστοποιημένη ποιότητα Gand Oil

Τα λιπαντικά Gand Oil καλύπτουν τις αυστηρές προδιαγραφές των μεγάλων κατασκευαστών.

Η Gand Oil διαθέτει ολοκληρωμένη γκάμα υψηλής ποιότητας λιπαντικών Βενζινοκινητήρων, Πετρελαιοκινητήρων, Γεωργικών Μηχανημάτων, Μοτοσικλετών, Βαλβολίνες & Λιπαντικά Διαφορικών, Υδραυλικών Συστημάτων, Μετάδοσης Κίνησης, Ανελκυστήρων, Μεταφοράς θερμότητας, Βιομηχανίας, Αεροσυμπιεστών, Εργαλείων Aέρος, Συρματόσχοινων, Κοπής & Κατεργασίας Μετάλλων, Ναυτιλίας, Μηχανών Θαλάσσης, Εξωλέμβιων, καθώς και λιπαντικά για διάφορες άλλες εφαρμογές.

MERCEDES-BENZ MB-Approval 228.51

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της όπως το MORENO SAE 10W-40 FULL SYNTHETIC EURO 5 με πιστοποιητικά ποιότητας υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

PORSCHE Approval A40

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της όπως το TORQUE SPORT SAE 5W - 40 με πιστοποιητικά ποιότητας υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

ISO 9001:2015 TUV Certified

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της με πιστοποιητικά του συστήματος διαχείρισης ποιότητας ISO 9001:2015 του οργανισμού επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV INTERCERT SAAR, GERMANY.

ISO 14001:2015 TUV Certified

Με γνώμονα την παροχή υψηλής ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της με πιστοποιητικά του συστήματος περιβαλλοντικής διαχείρισης σύμφωνα με όσα ορίζει το πρότυπο ISO 14001:2015 του οργανισμού επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV INTERCERT SAAR, GERMANY.

BS OHSAS 18001:2007 TUV Certified

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της με πιστοποιητικά του συστήματος διαχείρισης της υγείας και ασφάλεια στην εργασία σύμφωνα με το πρότυπο BS OHSAS 18001:2007 του οργανισμού επιθεώρησης και πιστοποίησης TUV INTERCERT SAAR, GERMANY.

VOLVO Certified VDS-3 Approval

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της όπως το MULTICO SAE 15W - 40 με πιστοποιητικά ποιότητας υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

VOLVO Certified STD 417 - 0002 Approval

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της όπως το MORENO SAE 10W - 40 με πιστοποιητικά ποιότητας υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

VOLVO Certified STD 417 - 0002 Approval

Με γνώμονα την παροχή υψηλης ποιότητας λιπαντικών η Gand Oil συνοδεύει τα προϊόντα της όπως το MULTICO SAE 15W - 40 με πιστοποιητικά ποιότητας υπερκαλύπτοντας τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων κατασκευαστών.

Κατάταξη λιπαντικών ως προς το ιξώδες

Δείτε στον παραπάνω γραφικό πίνακα την κατάταξη των λιπαντικών της Gand Oil ως προς το ιξώδες.